top of page

Passionerede Senior AWS Developers/Architects

Til ny bank i Danmark med en klar mission!Motiverer det dig at have grundlæggende indflydelse på, hvordan topmoderne systemer designes og implementeres? Og vil du være med til at bygge en helt ny form for bank i Danmark – en bank, der har en klar mission om et Danmark i vækst? Så er det netop dig, vi leder efter!


kompasbank har en tilgang til teknologi, som er helt unik i forhold til deres danske kollegaer. Vi er stolte af at have bygget den første bankplatform i Danmark, som er 100% AWS cloud baseret, og tilmed 100% serverless. De er en tech organisation med rod i det danske tech startup miljø, og de insisterer på at følge med teknologiudviklingen! De mener at man skal lade løste problemer være løste problemer og investere der, hvor de virkelig kan gøre en forskel og bringe noget værdifuldt til bordet


“Jeg er meget imponeret over kompasbanks vanvittige rejse og tårnhøje ambitionsniveau. Banken har på rekordtid skabt flotte løsninger for danske SMV’er. kompasbank er ikke hæmmet af gamle systemer eller processer... og det at være digitale gennem alle led muliggør, at vi kan levere løsninger med netop den hastighed og tilgængelighed, som virksomhederne efterspørger for at kunne forløse deres fulde potentiale,” siger Jonas Gudjonsson, Chief Digital Officer i kompasbank.


Som Senior Developer/Arkitekt i kompasbank vil du være med til at danne rygraden af kompasbank’s tech funktion. Det betyder, at du vil være med til at træffe grundlæggende beslutninger såsom, hvordan deres systemdesign og arkitektur udvikler sig, eller hvilke teknologier og programmeringssprog, der er bedst til at løse de konkrete udfordringer, som de står overfor.


Du behøver ikke have bankerfaring, for kompasbank insisterer på at bygge bank på en hel ny måde!


Vi tænker, at du har...


 • Flere års erfaring med softwareudvikling

 • En uddannelse inden for Computer Science eller lignende

 • Bredt kendskab til AWS services og gerne erfaring med serverless (kodning, design, arkitektur. mv.)

 • Dybdegående erfaring med at bygge komponenter - gerne i TypeScript og/eller Python

 • Gode evner indenfor arkitektur - både kode + system arkitektur

 • Mener at infrastructure as code er vejen frem og har et ”You Build it, You Run it” mindset

 • Nysgerrig på eller har erfaring med distribuerede systemer

 • Fornuftige kommunikative evner – der er mange stakeholders

 • Stærk interesse i den ”rette løsning”, der vægter lige så højt som teknisk ”korrekthed” – ingen teknologiekstremister

 • Positiv indstilling og en ”can do” attitude

 • Motiveret af tanken om at bygge noget helt nyt, der gør en forskel!


kompasbank – Fremtidens bank for erhvervslivet


I kompasbank mener de, at bankerne bør hjælpe de mange ambitiøse virksomheder, der skaber vækst og jobs i samfundet, hurtigere og bedre. Derfor har de bygget deres bank fra bunden – helt uafhængigt af eksisterende strukturer og processer. Det har de gjort fordi tech, data og hastighed bliver definerende for fremtidens vindervirksomheder – men også for at kunne fokusere på det, der er vigtigt for deres kunder og for at blive rollemodel for banksektoren fremadrettet.


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page