top of page

Stærk Senior Data Engineer der brænder for Datalakes/Lakehouses

Til Fintech scale-up


I samarbejde med kompasbank søger vi en Senior Data Engineer med et stærkt kendskab til AWS tjenester. Kompasbank har bygget en ny bank, helt fra bunden. En bankplatform bygget udelukkende med serverless teknologier. I banken mener man at boilerplate er fortid! De investerer deres tid, der hvor de virkelig kan gøre en forskel og bringe noget unikt til bordet.


Det betyder, at deres tilgang til nye teknologi er unik i forhold til deres danske bank kollegaer. De er stolte af at have bygget den første bankplatform i Danmark som er 100% cloud baseret, og mere end det, så er den 100% serverless. En tech organisation med rødder i det danske tech startup miljø, og de insisterer på at følge med teknologiudviklingen, og på nogle områder, at være forud for udviklingen.


Som Senior Data Engineer vil dit primære ansvar være at designe, opbygge og vedligeholde den datainfrastruktur, der er nødvendig for at understøtte bankens analyser, lovgivningsmæssige rapporteringer, Machin Learning og algoritmer. I tæt samarbejde med teams på tværs af banken vil du forstå forretningskrav, foretage udforskende dataanalyser og udvikle datapipelines, der gør det muligt for diverse Machine Learning’s modeller at fungere effektivt og pålideligt.


I rollen som Senior Data Engineer er ekspertise inden for Python, IaC og AWS serverløse tjenester afgørende for opbygning og vedligeholdelse af pålidelig, skalerbar datainfrastruktur. Du kommer til at bruge din erfaring og ekspertise inden for Python og AWS serverløse tjenester, såsom S3, Glue, SageMaker og Lambda til at implementere best practices for udvikling, test, implementering og overvågning af datapipelines. Derudover vil du i tæt samarbejde med bankens softwareudviklere integrere Machine Learning og datapipelines i bankens produktionssystemer.


Som et ledende teammedlem vil du være mentor for yngre ingeniører og vejlede om bedste praksis inden for Machine Learning og datateknik.


Vi tænker, at du har:

· 4+ års erfaring som Data Engineer

· En uddannelse inden for Computer Science eller lign.

· Solid erfaring med skalerbare og pålidelige datainfrastruktur herunder kendskab til S3, Glue, SageMaker og Lambda

· Forståelse og erfaring med Marchine Learning

· Solidt kendskab til AWS tjenester

· Erfaring med Python og eventuelt TypeScript

· Kompetencer med, eller ønsker til at lære infrastructure as code (IaC)

· Gode evner indenfor arkitektur (både kode + system arkitektur) vil være en fordel

· Er motiveret af tanken om at bygge noget helt nyt

· Fornuftige kommunikative evner – der er mange forretningsejere/specialister

· Stærk interesse i den ”rette løsning” der vægter lige så højt som teknisk ”korrekthed” – ingen teknologiekstremister


Kompasbank – Fremtidens bank for erhvervslivet:

De små og mellemstore virksomheder er essentielle for vores samfund. De udgør vækstmotoren i økonomien, de skaber nytænkning og innovation, og det er her, der bliver skabt arbejdspladser og værdi for os alle. Kompasbank er sat i verden med det ene formål at accelerere denne vækst med finansielle produkter, der er formet til virksomhederne på deres præmisser.


Kompasbank er skabt med en digital infrastruktur der giver en hidtil uhørt smidighed og fart. Med kompasbank træder den finansielle verden ind i en ny digital tidsalder. Det kommer til at få afgørende betydning for små og mellemstore virksomheder.


Kompasbank er erhvervslivet nye bank.


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dkComments


bottom of page