top of page

IT-Digital Udviklingschef

Til et af dansk-svensk største Konsortier - ØresundsbronVil du være med til at drive Øresundsbrons digitaliseringsrejse, og har du både teknisk forståelse og forretningsforståelse? Er du god til at kommunikere på tværs af fagligheder og interessenter? Så har Øresundsbron brug for dig! Øresundsbron søger en Digital Udviklingschef til en nyoprettet stilling!


Øresundsbron er på en spændende digitaliseringsrejse for at øge integrationen mellem landene, skabe en enestående kundeoplevelse og få en mere effektiv og veldrevet bro. Lige nu bygges en helt ny back-end, og roadmap for 2024-25 indeholder blandt andet strategiske platforme for ERP og CRM såvel som en integrationsplatform, web og app.


Som et led i digitaliseringsrejsen er der dannet en ny enhed kaldet Digitalisering og IT (DoIT), med et Product Management team, et Digitalt Udviklingsteamteam og et IT Operationsteam.

Du vil i rollen som Digital Udviklingschef få ansvaret for at opbygge en stærk leveranceenhed med fokus på den tværgående digitalisering. Dette indebærer bl.a. opbygning af kompetencer indenfor kvalitetssikring, arkitektur, IT-sikkerhed samt ansvaret for et nyoprettet digitaliserings PMO.Din rolle…


Du vil opbygge og styre leveranceapparatet til at levere på forretningens digitaliseringsroadmaps, styre den digitale projektportefølje og i tæt samarbejde med produktejere udvikle de strategiske platforme.

Du vil få ansvaret for at opbygge de nødvendige interne kompetencer samt etablere eksterne leverandøraftaler til at sikre kvalitet og fremdrift i digitaliseringsprojekter, samt varetage den efterfølgende Application Management på en bred vifte af vores løsninger. Sammen med IT-drift vil du sikre at løsningerne er stabile og driftbare, samt har en høj IT-sikkerhed.

Du vil samarbejde med mange stakeholders og arbejde tæt sammen med eksterne partnere.


Dine opgaver…


· Vedligeholde og kommunikere Øresundsbrons vision og implementere digitalieringsroadmap

· Opbygge kompetencer og processer for kvalitetssikring, arkitektur og IT-sikkerhed

· Sikre transparent og forståelig digitaliseringsportefølje med klar prioriteringen

· Drive digitaliserings PMO i samspil med den overordnede projektmodel

· Levere digitale løsninger, der er veldesignede og passer til virksomhedens behov

· Sammen med Product owners og systemejere løbende udvikle nøglesystemer for at sikre, at de er opdaterede og lever op til forretningskrav

· Styring af IT-leverandører for at sikre den rette kvalitet af leverancer

· Lede og udvikle et motiveret leveranceteam

· Bidrage til en samlet digitaliseringsvision, herunder udvikling og vedligehold af et samlet system landskab

· Budgetlægning og -opfølgning


Vi tænker, at du … 

· Trives med udfordringer og god til at tænke nyt, samtidig med at du er engageret i dine kollegaers hverdag

· Har gode samarbejdsevner og formår at stille klare krav til samarbejde

· Trives med langsigtede mål og er god til at planlægge

· Har minimum 3-5 års erfaring som leder af et udviklingsteam, leverance ansvarlig, projekt- eller programleder eller lignende rolle

· Erfaring med styring af agile IT-projekter og løbende forbedringer, herunder styring og rapportering af agile IT-projekter inden for en struktureret ramme.

· Stærkt leverancefokus og erfaring med succesfulde implementeringer af komplekse transformationer

· Mestrer porteføljestyring, ressourcestyring og interessenthåndtering

· Har en stærk forståelse for digital udvikling og arkitektur

· Har en relevant videregående uddannelse og er flydende i dansk eller svensk

· Ønsker at opbygge og være personaleleder for et mindre team


Øresundsbron tilbyder! 


En spændende rolle i et af de største og mest succesfulde dansk-svenske teamwork. Kulturen er et herligt mix af dansk og svenske kulturer, hvor man siden broen åbnede, har fundet hinanden i et samarbejde præget af gensidig tillid og hjælpsomhed i en åben dialog. Organisation med 120 medarbejdere er præget af proaktivitet og fleksibilitet og som driver og udvikler en fast og sikker forbindelse for vej- og togtrafik over Øresund - de skaber forudsætningerne for en social, kulturel, økonomisk og miljømæssig værdi for deres kunder, ejere og omverdenen. Øresundsbron er en dansk-svensk virksomhed, som ejes ligeligt af den danske og svenske stat.


· En afvekslende hverdag med skønne kolleger

· En unik arbejdsplads, der er med til at skabe enhed i hele Øresundsregionen

· Mulighed at arbejde på distancen/remote et par gange ugentligt

· Din hovedarbejdsplads vil være i Ørestaden, København, med en sekundær arbejdsplads i Malmø


Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 7026 0326. Du er også hjertelig velkommen til at sende dit CV på job@coresearch.dk.
Comments


bottom of page