top of page

Engageret D365 CE & Marketing Developer

Udfold dit potentiale i SydbankBrænder du for CRM, Microsoft Dynamics 365 CE og det omkringliggende økosystem? Vil du lave software, der gør en forskel for brugerne? Og synes du, det er fedt at arbejde sammen i et team omkring løsninger, hvor man hepper på hinanden? Så har vi den helt rette rolle til dig.


Sydbank er lige nu i gang med at gøre banken endnu mere digital og datadreven. Derfor skal de også styrke deres CRM-team med en dygtig udvikler til “Team Rådgivning” i Digital Bank afdelingen, som skal være med til at sikre transformationen af løsningen fra On-premise til Cloud.


Sydbank er Danmarks 3. største bank med en af Sønderjyllands største IT-afdelinger og en bred vifte af IT-funktioner. For dig betyder det gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Bankens størrelse giver et stærkt fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring. Sydbank er en social arbejdsplads med en god work-life balance. Din trivsel er med andre ord i fokus – ikke kun fagligt, men også socialt.


“Er du ambitiøs og har vilje og evner til at udleve det? Så er du det perfekte match til en uafhængig bank, der kan og vil selv”

Anders Thomsen, Domænearkitekt

Dit nye team…


Sydbank’s IT-område er organiseret i produktteams, efter de forretningsvendte produkter, de udvikler. “Team Rådgivning” i Digital Bank afdelingen er ansvarlige for de IT-produkter, som bankrådgiverne anvender, herunder deres CRM platform, som er helt central i rådgivernes hverdag. Teamet består, udover dig, af 7 udviklere, en Scrum Master og en Product Owner.


De er et kompetent team, som vægter faglighed, passion, trivsel og samarbejde højt. De arbejder efter agile principper og med stor selvbestemmelse og indflydelse. De er så heldige, at mange af deres brugere og interessenter sidder tæt på teamet i hverdagen, så de har et stærkt samarbejde med hinanden. De prioriterer udviklerværktøjskassen højt, og er derfor blandt andet ved at etablere en teknisk platform efter cloud-native-metodikker kombineret med en strategisk satsning på at indføre DevOps principper.

Din rolle... Som udvikler i “Team Rådgivning” vil du være med til at udvikle og løfte Sydbank’s CRM-løsninger og løsningsarkitektur til nye niveauer. Du vil være sparringspartner omkring nye teknologiske muligheder både for dine kolleger i teamet samt bankens forretningsområder. Du kan forvente stor frihed under ansvar og gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Konkret vil du arbejde med følgende opgaver...


  • Migrere den eksisterende On-premise løsning til Cloud, herunder være med til at tegne arkitekturen for den fremtidige løsning

  • Implementere Dynamics 365 Marketing

  • Udvikle egne tilpasninger og integrationer, når det er nødvendigt, med et godt øje for, hvornår standardfunktionalitet bedst anvendes


Om dig...

Du er en kompetent udvikler, der gerne deler sin viden og vægter sparring og teamwork højt. Du arbejder struktureret, tager initiativ og trives i en hverdag, spækket med nye og spændende udfordringer. Du er drevet af at løse opgaver og er god til at se nye muligheder og tænke kreativt. Derudover tænker vi, at du har...

  • Solid erfaring med Dynamics 365 CE

  • Brændende interesse for, hvad der rører sig på den teknologiske front inden for Dynamics 365, Power Automate etc.

  • Erfaring med at monitorere og vedligeholde løsninger ud fra ”you build it, you run it” DevOps-principper

  • Erfaring med .NET, C# og Typescript, MS SQL Server, Azure DevOps (git) samt Jira & Confluence


Om Sydbank...


I Sydbank er målet hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan de kun, fordi de har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank vil du få kolleger, der interesserer sig for dig, og som er klar til at hjælpe og lytte. Som ny kollega i teamet, vil de gøre deres bedste for, at du får en god start. Du vil få et struktureret introduktionsforløb, relevant uddannelse og god støtte fra dine kolleger og People Lead.


Sydbank har rødder i det Sønderjyske, men med cirka 2200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet, er de bank for hele Danmark. I Sydbank er de eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder de sig Danmarks Erhvervsbank. Men de rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. De prioriterer de nære relationer og baserer deres rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.


Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 - eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page