top of page

Senior Cloud Implementeringskonsulent

Fremtidsorienteret teknologi kombineret med go’ gammeldags faglig stolthed


Kunne du tænke dig en hverdag, hvor du får stor indflydelse på de opgaver og projekter, du arbejder med, og hvor du er med til at skabe øget værdi for dine kunder? Så er du måske OneOffice nye Cloud Implementeringskonsulent.

OneOffice vækster og får flere og flere kunder, og derfor styrker de lige nu deres team med en Cloud Implementeringskonsulent. OneOffice tilbyder en mulighed for at arbejde med de nyeste Microsoft teknologier og hjælpe mange virksomheder til at få den bedste IT-løsning.

OneOffice kunders succes afhænger af en stabil, sikker og brugbar IT-platform. Med udgangspunkt i produkter fra Microsoft, designer OneOffice den bedste IT-løsning til deres kunder og sikrer at de løbende har den mest sikre og velfungerende løsning til rådighed.


Din rolle…

Som Cloud Implementeringskonsulent får du en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige løsninger og typer af virksomheder. Du vil både få brug for din unikke forretningsforståelse, dit struktur gen og tekniske evner.

Du bliver ansvarlig for implementeringen af OneOffice nye kunder, som typisk kommer fra et virvar af forskellige IT-platforme. Du er derfor med til at sikre, at deres transition til OneOffice platform sker hurtigt og smertefrit. Desuden vil der være flere spændende projekter hos OneOffice eksisterende kunder, som du bliver ansvarlig for.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

· Office 365

· Azure

· Intune

· Windows servere

· Netværk


Om dig…

Du har arbejdet med Microsoft teknologier i nogle år og har erfaring med Azure, Office 365 samt Windows servere og applikationer.

Som person er du opmærksom, lyttende og kan begå dig blandt alt fra brugere og teknikere til direktioner. Du er god til at tale med mennesker, så de føler sig i trygge hænder, når du står for implementeringen.

Du arbejder samvittighedsfuldt, struktureret og overholder dine aftaler og deadlines, og så har du et godt drive og er motiveret for at lykkes, skabe værdi og vise vejen for kunderne. I din tilgang til opgaverne er du løsningsorienteret og smøger gerne ærmerne op og hjælper til, når det er nødvendigt.Dit nye team…

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre IT-konsulenter og I vil sammen aftale, hvilke opgaver/projekter, som I hver især tager ansvaret for.

Dit team er konsulenter med mange års erfaring, så der er rig mulighed for at lære af de bedste. Hvis du mangler viden omkring nogle af produkterne, får du en grundig oplæring.

Ligeledes får alle OneOffice konsulenter løbende certificeringer fra Microsoft!


OneOffice…

OneOffice er en mindre danskejet virksomhed, som er grundlagt i 2004. Siden starten har de haft ét overordnet mål – at være den bedste IT-partner og leverandør for små og mellemstore virksomheder. De ser, at virksomheder med 10-100 medarbejdere ofte er overladt til sig selv – selv af de store IT-huse. Det er præcis her, OneOffice brænder for at hjælpe – ikke kun fordi de selv er en lille virksomhed, men fordi de mener, at disse virksomheder skal have den bedste service og løsninger af høj kvalitet.


Hos OneOffice får du et job, hvor din mening tæller og hvor alle, der vil tage et ansvar, får lov til det!


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CoreSearch på +45 7026 0326 eller sende dit CV til job@coresearch.dk
Comments


bottom of page